Feniks voditelji

"Žetva je velika, a radnika malo. Molite dakle Gospodara žetve da pošalje radnike u svoju žetvu."
O NAMA

MENTORSTVO & FORMACIJA

Klub Feniks inspiriran je kršćanskim načelima pa mnogi dječaci otkriju u Klubu kako biti dobri kršćani i u odnosu s Bogom, a da to nije u sukobu s radošću i svakodnevnim životom. Uče se kako brinuti jedni o drugima, održavati istinsko prijateljstvo sa svojim školskim kolegama, roditeljima i susjedima, surađivati s potrebitima, dijeliti svoje radosti i donijeti svoj vlastiti ugođaj drugima.

Naši voditelji, mentori i nastavnici su volonteri…. rade s djecom u svoje slobodno vrijeme i ne dobivaju nikakvu naknadu za svoj rad!


RAVNATELJ KLUBA FENIKS

IÑIGO CORTÉS

Bask, rođen i živio u Španjolskoj, Italiji te sada u Hrvatskoj. Studirao i završio filozofski fakultet, a strudira ekonomiju. Završio i učiteljski studij u Španjolskoj. Profesionalno, uvijek bio vezan za svijet edukacije, poduke i odgoja. Trenutno zaposlen na Sveučilištu Navarre. Ravnatelj Kluba Feniks.

VIŠE O


TAJNIK KLUBA FENIKS

ÁNGEL GONZÁLEZ DE RÁBAGO

Rođen u Španjolskoj gdje je završio srednju školu. Nakon toga dolazi u Zagreb i diplomira matematiku. Oduševljen je obrazovanjem. Trenutno je savjetnik za obrazovanje u nekoliko hrvatskih institucija. U Klubu Feniks ulaže svoje vrijeme kao voditelj, mentor i kao zamjenik ravnatelja.

VIŠE O
WEBMASTER I SAVJETNIK

MARIO OBRDALJ

Rođen u Sarajevu 1966. godine. Diplomirani inženjer građevinarstva, stručnjak za vode. Voli stripove, informatiku, kaligrafiju i fotografiju. Informatika i mu je posebno drag hobi u kojem uživa. U Klubu Feniks predaje programiranje i robotiku. Održava i razvija mrežnu stranicu Kluba Feniks.

VIŠE O


SAVJETNIK

ZVONIMIR HARTL

Uspješni FER-ovac, zna sve o računalima. Dugo se bavio veslanjem, a sada uživa u planinarenju i dalekim putovanjima sa svojom ženom. Voli velika druženja, a najdraža igra mu je “Vukodlak”.


VIŠE OSAVJETNIK

ROKO PERIĆ

Diplomirao je pravo i zna puno o tome. Ali njegova je strast glazba i pjevanje. Voditelj je Klape Gradec i pjeva u Klapi Stine. Sjećate se nagrade publike u Omišu 2017. Nakon nagrade publike, 2018. godine stigla je i nagrada žirija :).

VIŠE O


SAVJETNIK

ĐURO KREŠIMIR BABIĆ

Doktor veterinarske medicine Rođen daleke 1970. u Vinkovcima. Sa suprugom Danijelom roditelj četvero djece.
Hobi čitanje dobrih knjiga.

VIŠE OVODITELJ I REDATELJ

LUIS PICH

Pustolovan i uvijek veseo, Luis je nedavno stigao u Zagreb pripremljen za dijeliti šakom i kapom svoj entuzijazam. Trenutno studira hrvatski jezik kako bi nastavio svoje studije u Zagrebu. Planira studirati FER i/ili fiziku (opet fizika!) … Sanja postati redatelj i direktor kina 🙂 jer jako voli film.

VIŠE O


VODITELJ

PABLO ORTIZ

Iz Malage, Španjolska, s imenom slavnog španjolskog slikara. Osvajač je nagrada za najbolje frizure. Voli kineski jezik, nogomet i stalno se smije s prijateljima. Upravo stigao u Zagreb i studira hrvatski jezik… spremite se …

VIŠE OVODITELJ

JOSIP GLAVAŠ

Rođen u Zagrebu, odrastao u Slavoniji. Suprug, magistar kineziologije, nogometni trener, u sportu od glave do pete. Hobi: boravak u prirodi, vožnja bicikla, psihologija braka i obitelji, nogomet, šah… Voli sarmu i punjenje paprike 🙂


VIŠE O


VODITELJ

KRIŽAN CVITAN

Rođen 1999. godine u Zagrebu, odrastao sa šest sestara i usprkos tomu 😉 završio srednju školu i upravo studira povijest na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. Voli crtati, slušati muziku i čitati, a posebno djela J.R.R. Tolkiena. Aktivan: vozi bicikl, igra rugby, baseball i nogomet.


VIŠE O


VODITELJ

IGNACIJE BABIĆ

Veteran Kluba Feniks koji je postao voditelj sportskih aktivnosti.


VIŠE O

ŠTO ZAPRAVO MI RADIMO

KOJA JE ZADAĆA I SVRHA KLUBA FENIKS

Mi smo udruga za mlade, koja u veseloj obiteljskoj atmosferi i kršćanskom duhu, nudi mjesto za predano učenje i priliku za nova prijateljstva te ispunjeno slobodno vrijeme. Neke od aktivnosti su tečaj programiranja, obiteljska zabava povodom početka školske godine, izleti roditelja i djece, obiteljsko hodočašće u svibnju, misa za Svetog Josemaríu te zabava povodom završetka školske godine.