RODITELJI

Temelj kluba

Uloga roditelja u klubu

U Klubu Feniks roditelji imaju glavnu ulogu zato što shvaćamo da su kvalitetan odgoj i obrazovanje jedino mogući kada obitelj i Klub Feniks dijele iste vrijednosti o životu, a posebno o odgoju djece. Mi smo u Klubu Feniks samo potpora roditeljima.

Stoga redovito pozivamo roditelje na razgovor s mentorom o sinu kako bismo postavili zajedničke ciljeve i prilagodili program svakom članu kluba ponaosob. Na takvom pristupu počiva ovaj klub.


Za bilo kakva dodatna pitanja ili nedoumice, možete, uz prethodnu najavu, doći na razgovor s voditeljem bilo koji petak od 19 do 20 sati. Svakako je razgovor s roditeljem ono što prethodi uključivanju sina u Klub.


DOĐITE NA RAZGOVOR


Aktivnosti


IZLETI

Subotom ujutro ide se često na Sljeme, u mirne oaze u prirodi blizu Zagreba, na istaknuta mjesta, muzeje ili na različite zabavne sadržaje. Uvijek bude uzbuđujuće!NOGOMET

Tate protiv sinova: jedna već tradicionalna aktivnost u Klubu Feniks. Rezultat zna biti iznenađujući.SUSRETI

Svibanjsko hodočašće, božićni ručak, roštilj s obiteljima… Dobre prilike za međusobno upoznavanje obitelji iz Kluba.KLANJANJE PRVOG PETKA

U našoj kapelici svaki prvi petak u mjesecu između 19 i 20 sati bude izložen Presveti Oltarski Sakrament. Pozivamo obitelji da dođu. Na taj su način sve obitelji Kluba ujedinjene u molitvi.


Preporučujemo

Za roditelje koji bi htjeli sami napredovati u svom pozivu i produbiti svoje znanje o odgoju preporučamo aktivnosti Međunarodne organizacije za razvoj obitelji (The International Federation for Family Development – IFFD).

Pogledajte također: RINO Institut.


Roditeljski zbor kluba

Roditeljski zbor kluba ima ulogu voditi i pomagati voditeljima u organizaciji Kluba, u provedbi projekata te, u konačnici, u postizanju ciljeva koji su za dobrobit dečki i obitelji.

Zbor čine očevi koji dobrovoljno i nesebično odvajaju svoje slobodno vrijeme za Klub, znajući da je ovaj projekt u svojoj biti obiteljski. Bez njihove velikodušne pomoći ovo sve ne bi bilo moguće.


UKLJUČI SE