Feniks voditelji

"Žetva je velika, a radnika malo. Molite dakle Gospodara žetve da pošalje radnike u svoju žetvu."
O NAMA

MENTORSTVO & FORMACIJA

Klub Feniks inspiriran je kršćanskim načelima pa mnogi dječaci otkriju u Klubu kako biti dobri kršćani i u odnosu s Bogom, a da to nije u sukobu s radošću i svakodnevnim životom. Uče se kako brinuti jedni o drugima, održavati istinsko prijateljstvo sa svojim školskim kolegama, roditeljima i susjedima, surađivati s potrebitima, dijeliti svoje radosti i donijeti svoj vlastiti ugođaj drugima.

Naši mentori i nastavnici su volonteri…. rade s djecom u svoje slobodno vrijeme i ne dobivaju nikakvu naknadu za svoj rad!


RAVNATELJ KLUBA FENIKS

IÑIGO CORTÉS

Bask, rođen i živio u Španjolskoj, Italiji te sada u Hrvatskoj. Studirao i završio filozofski fakultet, a strudira ekonomiju. Završio i učiteljski studij u Španjolskoj. Profesionalno, uvijek bio vezan za svijet edukacije, poduke i odgoja. Trenutno zaposlen na Sveučilištu Navarre. Ravnatelj Kluba Feniks.

VIŠE O


TAJNIK KLUBA FENIKS

ÁNGEL GONZÁLEZ DE RÁBAGO

Rođen u Španjolskoj gdje je završio srednju školu. Nakon toga dolazi u Zagreb i diplomira matematiku. Oduševljen je obrazovanjem. Trenutno je savjetnik za obrazovanje u nekoliko hrvatskih institucija. U Klubu Feniks ulaže svoje vrijeme kao mentor i kao zamjenik ravnatelja.

VIŠE O
ZAMJENIK TAJNIKA

MARIO OBRDALJ

Rođen u Sarajevu, BiH. Diplomirani inženjer građevinarstva, stručnjak za vode. Voli stripove, kaligrafiju i fotografiju. Informatika i programiranje su mu hobi u kojem uživa. Predaje programiranje u Klubu Feniks.

VIŠE O


ZAMJENIK TAJNIKA

ĐURO KREŠIMIR BABIĆ

Doktor veterinarske medicine Rođen daleke 1970. u Vinkovcima. Sa suprugom Danijelom roditelj četvero djece.
Hobi čitanje dobrih knjiga.

VIŠE O


SAVJETNIK

FILIP UJEVIĆ

Magistar računarskih znanosti, ponosni otac troje djece. Trostruko je povezan s klubom Feniks: kao roditelj polaznika kluba, kao član vijeća roditelja kluba, te kao predavač programiranja i robotike u klubu. Uživa u radu za Klub i u bungee jumping akrobacijama.

VIŠE OSAVJETNIK

ROKO PERIĆ

Diplomirao je pravo i zna puno o tome. Ali njegova je strast glazba i pjevanje. Voditelj je Klape Gradec i pjeva u Klapi Stine. Sjećate se nagrade publike u Omišu 2017. Nakon nagrade publike, 2018. godine stigla je i nagrada žiri :).

VIŠE O


SAVJETNIK

FILIP JUKIĆ

Magistar inženjer elektrotehnike. Voditelj satova robotike s Marijem i Filipom. Pjeva u klapi Gradec pod vodstvom našg Roka Perića.


VIŠE O


SAVJETNIK

MATO KOCELJ

Magistar inženjer strojarstva. Voditelj satova programiranja u Schratchu.


VIŠE OTIMOTEO CRNKOVIĆ

Njegov životni poziv je zabavni svijet iluzije, kojim se kao profesionalni iluzionist bavi više od petnaest godina. On je jedini hrvatski iluzionist koji nastupa širom zemaljske kugle! Bio je u Las Vegasu, Sydneyu, Honolulu, Mexicu, Singapuru…. Osmijesi i neponovljive reakcije oduševljene publike širom svijeta (a ponajviše djece), ponajbolje opisuju njegovu svakodnevicu.

VIŠE O


MATIJA VOJVODIĆ

Svestran: umjetnik, glumac, diplomirao u politici, sportaš, … i uvijek s osmijehom. Bio je prvi suradnik u Feniksu i vratio se u Klub kako bi pomogao s iskustvom iz prve ruke kako se obavlja taj posao! 🙂


VIŠE O


DANIEL MOLNAR

Izvorno iz Vukovara, Daniel je diplomirao Povijest na Sveučilištu u Zagrebu i radi kao profesor u jednoj školi. Strastveni biciklist, također zna nevjerojatno puno mjesta gdje treba ići na izlete.


VIŠE OLUIS PICH

Pustolovan i uvijek veseo, Luis je upravo stigao u Zagreb pripremljen za dijeliti šakom i kapom svoj entuzijazam. Trenutno studira hrvatski jezik kako bi nastavio svoje studije u Zagrebu. Planira studirati FER i/ili fiziku (opet fizika!) … Sanja postati redatelj i direktor kina 🙂 jer jako voli film.

VIŠE O


IGNACIJE BABIĆ

Veteran Kluba Feniks koji je postao voditelj sportskih aktivnosti.


VIŠE O
ŠTO ZAPRAVO MI RADIMO

KOJA JE ZADAĆA I SVRHA KLUBA FENIKS

Mi smo udruga za mlade, koja u veseloj obiteljskoj atmosferi i kršćanskom duhu, nudi mjesto za predano učenje i priliku za nova prijateljstva te ispunjeno slobodno vrijeme. Neke od aktivnosti su tečaj programiranja, obiteljska zabava povodom početka školske godine, izleti roditelja i djece, obiteljsko hodočašće u svibnju, misa za Svetog Josemaríu te zabava povodom završetka školske godine.